Royalty-fria artiklar | 50008 publicerade artiklar
Hem » Pet skönhetssalonger » Om hundar » Bästa rasen som personliga skydd hund

Bästa rasen som personliga skydd hund

Kategori: Om hundar · Författare: Nathalie Danielsson · Visningar: 219

När du funderar på inköp av en skydd hund, är det bra att förstå att inte alla hundraser är väl lämpade för detta. Vissa raser är helt enkelt byggda starkare och har de naturliga instinkterna skydd i dem från början. När de flesta människor tänker på stark hundraser betraktar de Rottweiler och Doberman. Det är sant att dessa raser är mycket stark fysiskt men som ni vet en skydd hund måste mig mer än bara stark fysiskt måste de också ha starka nerver även utbildning för grundläggande skydd arbete. Det är därför tyska Shepherd, belgiska Malinois och nederländska Shepherd är de bästa raserna för personligt skydd hund.

Den tyska Shepherd, belgiska Malinois och nederländska Shepherd är de tre bästa raserna ska fungera som ett skydd hund. Till att börja med tyska Shepherd är en övergripande utomordentligt väl byggt hund, de är väl proportioner, muskulös och har fast Ben struktur. De är modiga, varning och orädd, som är stora egenskaper i en skydd hund. German Shepherd är en stor hund som gör utbildning lätt eftersom de är lydig, smart, har en hög lärande förmåga och är måna om att lära. Det är en av de bästa raserna har som hund skydd om du har en familj eftersom de är oerhört lojala, trogna och modig. De är utmärkta med barn och älskar att vara nära med sina mänskliga familjer.

Belgiska Malinois påminner mycket om den tyska herden i dess bygga, liksom dess temperament. Men den här rasen är mycket mer elegant i bygget och ljus-urbenat, betyder inte det saknar någon styrka och smidighet. De är en mycket aktiv, intelligenta och skyddande ras. Den nederländska herden är också liknar både tyska Shepherd och belgiska Malinois, men de är kända som de mest behöriga av alla shepherd hundar. Denna ras, precis som de andra två är mycket stark, vänliga, lydig och smarta. Dessa tre raser betraktas bäst eftersom de är alla herding hundar. Detta är så viktigt eftersom en herding hund har den naturliga förmågan att skydda.

Perry Ahlgrimm, VD
Kommandot kontroll K9 Ltd

Relaterade artiklar

Kontakta oss

Random sökord

 Våra partnerAnvändarinformation