Royalty-fria artiklar | 50008 publicerade artiklar
Hem » Internet-säkerhet » Internet marknadsföring » Bor du eller arbete att leva?

Bor du eller arbete att leva?

Kategori: Internet marknadsföring · Författare: Stig Danielsson · Visningar: 8

Hur många av oss har fastnat i rutinen arbetar timme efter timme, dag efter dag, vecka efter vecka… försöker göra ändar uppfyller, använda alla vakna timmar för att tjäna mer pengar, ibland bara för att överleva?

Den globala recessionen har endast läggas till detta, och fler och fler människor är att finna att deras liv tas över av behovet av att betala sina månatliga räkningar och lite annat.

Nedskärningar är oundvikliga, men vad du verkligen vill ge upp? Udda måltid ut eller gå till film? Begränsa fritidsaktiviteter, skära ut en ny bil eller årets sommarsemester? Någon av dessa nedskärningar kommer att förstärka din position som någon som bara lever att arbeta.

Varför skulle någon av oss ha arbeta bara? Jag trodde att den grundläggande orsaken för att arbeta och tjäna pengar var har de saker som vi vill i livet, de saker som vi vill göra och i slutändan att vara nöjda med vårt parti.

Hur många känner du som fortfarande åtnjuter sin livsstil även i dessa plågas gånger? De är ju de människor som vi bör alla försöka efterlikna. Så bör vi inte ta reda på vad de gör för en levande. Ta reda på hur de gör tillräckligt med pengar för att njuta av de påkostade livsstilar som de leder. Försök att upptäcka varför de mer semester än du, eller varför de är alltid på golfbanan när du är upptagen arbetstider kan du och ha lite tid för något annat.

Det finns ett antal människor runt om i världen som har en livsstil som tillåter dem att bryta nästan gratis. Dessa människor har lyckats hitta balans mellan arbete tillräckligt timmar att tjäna en betydande summa pengar och med tillräckligt fri tid att spendera och njuta av pengarna de tjänar. De har råd att betala för nya bilar, golf medlemskap, lyxiga resor utomlands och restaurangen ut regelbundet och inte behöva göra några nedskärningar alls.

Så måste vi verkligen att leva att arbeta eller kan vi fungerar helt enkelt leva? Det är verkligen ett medvetet beslut för oss alla att överväga. Om vi är glada att vi, sedan varför inte fortsätta. Om vi är inte alls nöjd, sedan säkert vi är skyldiga oss själva att undersöka hur några få ändringar kunde ändra vår outlook på liv avsevärt.

Internet marknadsförare – jag hittade YourNetBiz ett företag i en ruta och The sex figur mentorer. YourNetBiz ger dig med ett enkelt sätt att inrätta en egen internet marknadsföring företag till en bråkdel av kostnaden för att gå den ensam. Det ger dig dessutom med webbplatser, offentligpolitisk kundsupport, utbildning och alla verktyg du behöver. Kombinera detta med ytterligare resurser, utbildning och stöd från The sex figur mentorer och du kan se till att du har allt du behöver för att bli en framgångsrik Internet marknadsförare.

Baz Smith marknadsföring

Relaterade artiklar

Kontakta oss

Random sökord

 Våra partnerAnvändarinformation