Royalty-fria artiklar | 50008 publicerade artiklar
Hem » Om hälsa och fitness » Om miljöfrågor » Elektromagnetisk strålning faror och försiktig undvikande

Elektromagnetisk strålning faror och försiktig undvikande

Kategori: Om miljöfrågor · Författare: Gunborg Abrahamsson · Visningar: 93

El är viktigt att vårt moderna samhälle. Det betyder också att elektromagnetisk strålning faror kommer också att fortsätta att vara omkring oss. Environmental Protection Agency (EPA) har rekommenderat ”försiktig undvikande” av EMFs (elektromagnetiska fält).

Upptäck Magazine har fört upp en intressant iakttagelse om dessa obestridliga fakta: förutom att göra våra liv lättare, EL också gör våra kortare liv?

De flesta experter är överens om att begränsade och icke-kronisk exponering för EMFs inte är ett hot, såsom en person att vara nära en Brödrost på morgonen. EPA har emellertid förklarat att det inte råder en person att sova under en elektrisk filt, leva Detaljgranska en powerline/omformaren, eller vila i ett rum där makten går in i hemmet.

Denna person är sedan sägs vara under ett extremt fall av kronisk exponering. Detta gäller tyvärr miljoner amerikaner.

Om EPAS råd skall vidtas, rekommenderas praktisera ”försiktig undvikande” genom att göra följande:

 1. Mät ditt hem, arbete och skola miljöer med en Gauss-mätaren utan och innan.
 2. Undvika områden där elektromagnetiska fält är över 1 mG.
 3. Mäta EMFs från apparater i drift och när avstängd. Vissa apparater (som TV-apparater) fortfarande ritning aktuella även när de är utanför.
 4. Inte sover under en elektrisk filt eller på en waterbed. Om du måste koppla bort dem innan du går till sängs (inte bara stänga av). Finns inget magnetiska fält när de är avstängda, men fortfarande kan finnas ett höga elektriska fält.
 5. Flytta ditt kontor och hem möbler så att du inte utsätts för elektromagnetisk strålning faror från ryggen och sidorna av elektriska apparater och datorer.
 6. I hemmet, bör alla stora elektriska apparater, såsom datorer, TV, kylskåp m.m. placeras mot utanför murarna. Om du inte du skapar ett fält för EMF i nästa rum.
 7. Inte sitter för nära till din dator och använda din mätare för att avgöra dess styrka, eftersom de tenderar att variera.
 8. Inte stå nära din mikrovågsugn.
 9. Alla elektriska apparater bör flyttas till minst 6 meter från din säng, inga kablar under sängen och bli av med Dimmer och 3-vägs växlar.
 10. Använd inte sladdlösa apparater som elektriska tandborstar och rakhyvlar
 11. Kvarts-analog klocka är inte lämpligt eftersom de utstrålar pulserande EMFs längs din akupunktur meridianer. En äldre wind-up watch är säkrare.
 12. Bära så lite smycken som möjligt och att ta det fart på natten eftersom många människor har metall känslighet, vilken kan vara förvärrades genom att placera det direkt på huden. Du kan också mäta dem med en Gauss-mätare vara säker.
 13. Aldrig glömma att elektromagnetisk strålning faror rätt passera väggar. EMF läsning från din Gauss mätaren kan faktiskt komma från nästa rum… eller utanför hemmet.
 14. Tro det eller ej: eyeglass ramar bör helst göras från plast med inga kablar i dem, annars klokt de kan tjäna som en antenn att fokusera vågorna radio och mobiltelefon direkt i din hjärna.

Om allt detta låter som något du skulle aldrig komma runt att göra undantag om du lider det finns andra metoder med bevisad sympatisk resonans teknik (SRT) som stärker din kroppens immunsystem mot direkt och omgivande källor för elektromagnetisk strålning faror.

Upptäck enkla skydd QLINK

Relaterade artiklar

Kontakta oss

Random sökord

 Våra partnerAnvändarinformation