Royalty-fria artiklar | 50008 publicerade artiklar
Hem » Entertainment center » Realistiska porträtt » Generera idéer för målningar

Generera idéer för målningar

Kategori: Realistiska porträtt · Författare: Erika Bergman · Visningar: 1

Det finns ett överflöd av idéer för oss alla. Även när vi känner stumped som till vår nästa målning där kommer från; dess frön är redan i våra tankar, trots vår bristande medvetenhet. Det är att veta hur du knacka in och min dessa resurser där huvudproblemet ligger, och till största delen om att ett enkelt lösas hinder.

Det tar bara lite självförtroende och egen övertygelse och bra fungerande vanor, som vi kan få. Ingen kan måla vad som finns i ditt sinne, endast kan du och du har en skyldighet och ansvar att göra detta.

Skissa

Jag måste erkänna att jag var aldrig en stor förespråkare för ritningen ut vad ni skulle måla. Jag har läst en hel del genom åren om förtjänsten värde studier, studier för figur, placering konturer osv, men allt tycktes ta från den slutliga vigor som jag skulle göra målningen. Magiskt tycktes ha dränerad bort i alla analyser, lämna mig ett inaktuella tillstånd av milda förlamning och en mycket svag målning.

Men alla stora konstnärer har åtagit sig studier innan att ta itu med det slutliga arbetet och jag successivt lära deras värde.

Liksom allt med måleri, dess mycket subjektivt. Du måste lära sig vad som fungerar och inte fungerar för dig. Bara för att du inte göra ditt grundningen i en text boken mode, betyder din gör det fel…Vad gör målningen stora är alltid rätt sak att göra, och det enda sättet som du lär dig är genom trial and error.

Göra massor av misstag och inte måla över dem eller kasta dem alltför snabbt, tvinga dig själv att observera och spela upp din tanke mönster medan du producerar arbete.

Gjorde bristen på förberedelse verkligen detta arbete mindre än det skulle kunna vara? Kanske rädd för misslyckande? eller ens framgång!? Det är en vanligare jobbigt än du kan förledas att tro.

Tala med dina idéer

Till parafras Charles Dickens ”Idéer måste vara talat med innan de gradvis avslöjar sig själva” A är bra sätt tycker jag för att ”tala” till idéer uppenbarligen att skissa ut dem och även att bara skriva om dem, någon godtycklig tankar. Dess din sketch inte censurera.

Spela med idén, fråga ”vad händer om” frågor. Bjud in dina sjätte sinne, intuition, guardian angel, oavsett vad du väljer att kalla det, uppmana det i och ställa alla viktiga sista frågan ”Är det mig?” Är detta mitt arbete? Om du är nöjd svaret är ja, få målning. Inte vänta i morgon, dess oftast för sent.

Relaterade artiklar

Kontakta oss

Random sökord

 Våra partnerAnvändarinformation