Royalty-fria artiklar | 50008 publicerade artiklar
Hem » Stationära datorer » Spionprogram gratis » Hur bli av med annonsprogram och spionprogram!

Hur bli av med annonsprogram och spionprogram!

Kategori: Spionprogram gratis · Författare: Carl Andreasson · Visningar: 67

Är din dator långsammare än den användas till? Om dess gör, det finns en chans att datorn kan vara smittade av annonsprogram och spionprogram, som verkligen berör Datorhastighet.

Annonsprogram, programvara programmerade för att marknadsföra, kommer vanligen ut av omedelbart visas på datorskärmar. Dessa annonser är mycket catchy och attraktivt för lätt fånga uppmärksamhet av datoranvändare och uppmuntra dem att klicka på annonsen hyperlänkar. Spionprogram, å den andra är en annan programvara men programmerad att skicka ut den personliga informationen på datorn användaren vanligtvis användarnamn och lösenord till tredje part. Denna tredje part att använda sådana samlade information för att skicka oönskad reklam. Detta är hur källan till annonsprogram och spionprogram tjäna pengar: genom annonser.

Både annonsprogram och spionprogram är olägenheter för datoranvändare. Bortsett från att störa datoranvändning, även överträdelser gränsen för sekretess och saktar ner Datorhastighet. Lyckligtvis kan annonsprogram och spionprogram förhindras från att installeras i datorn. Om det redan är installerat, finns det sätt att ta bort annonsprogram och spionprogram.

Det finns många programvaror som syftar till att identifiera och ta bort annonsprogram och spionprogram. Det mesta av detta kan hämtas gratis på Internet och andra kan köpas i form av installatörer som sparats i CD-skivor. När rengöring annonsprogram och spionprogram dator, måste du kontrollera att du är frånkopplad från internet. Både annonsprogram och spionprogram resa från dess källa till en annan dator via Internet. Så, desto mer tid du är ansluten via Internet, mer chansen datorn kommer att påverkas.

Ta bort annonsprogram och spionprogram kan ibland vara lätt. Eftersom båda är programvara, kan båda tas bort genom att träffa knappen ”avinstallera”-program. Ett annonsprogram eller spionprogram program kan hittas i Lägg till/ta bort Program på Kontrollpanelen. Om du vet filnamnet för störande program, kan du skanna din hårddiskar att hitta och ta bort den. Glöm bara inte att du starta om datorn när du har avinstallerat en annonsprogram eller spionprogram så att oönskade program helt raderas från datorn.

Nästa steg är att helt igenom datorn för andra annonsprogram eller spionprogram. Men detta gör du behöver ett uppdaterat antivirusprogram installerat på datorn. Detta kommer att söka igenom din dator och identifiera källan till din datavirus och infekterade filer. Antivirusprogrammet kan du Rensa filer som smittade, karantän, då eller ta bort om det behövs. Utan annonsprogram eller spionprogram körs datorhastighet i sin normala fas.

Vill du lära dig fler sätt att förbättra datorns prestanda? Lär dig att göra datorn snabbare med tips enkelt för nybörjare att använda. Och kolla in din Internet-anslutning med testet gratis dator hastighet.

Inkommande sökord:

  • bli av med annonsprogram
  • ta bort annonsprogram på datorn

Relaterade artiklar

Kontakta oss

Random sökord

 Våra partnerAnvändarinformation