Royalty-fria artiklar | 50008 publicerade artiklar
Hem » Pet skönhetssalonger » Om hundar » Hur du hanterar valp upproriska Mastiff

Hur du hanterar valp upproriska Mastiff

Kategori: Om hundar · Författare: Lillemor Hansen · Visningar: 23

Mastiff valpar är mycket som tonåringar och gå igenom en upproriska fas i sina liv när de är fortfarande ung. Det vet jag eftersom båda mina Mastiff valpar gick igenom denna upproriska period. För mig förefaller det som om de var faktiskt tonåringar eftersom varje chans att de skulle få de skulle försöka testa gränserna för att ta reda på vad exakt de kan komma undan med och vad de kunde inte komma undan med. Men här är några sätt att du kan hantera valp upproriska Mastiff och korrekt tillbaka dem hur du vill att de ska vara.

Det första sättet att du kan korrigera det här problemet är av stående företaget reglerna. Om ditt husdjur upptäcker att du har någon känsla av att ge upp grund de kommer att dra fördel av detta och driva kuvertet att förseglingen är redo att bryta och sedan när den bryter har du ännu fler problem att få dem tillbaka till den punkt som du började på om du även kan nå denna punkt.

Det andra sättet att lösa detta problem är genom att låta dem ta en kurs i första eller andra lydnad. Jag vet att för några av oss kan det bli dyrt, men det är möjligt att göra detta eftersom det hjälper dig att lära dig hur du korrigerar problemet snabbt och sedan du inte bry dig om dem skapa ännu fler problem för dig. Så jag skulle mycket rekommenderar att du använder en lydnad utbildning liksom din hävda.

Tara äger för närvarande en engelsk Mastiff som är en giant baby. Han är en mycket kärleksfullt och omtänksam hund för hennes barn och gör underverk för att hjälpa hålla barnen på gården när de är utanför spelar. Han är så väl utbildad att han ens lyssnar på barnen när de är runt honom. Du kan hitta en lösning för att ditt mastiffs beteende vid Mastiff utbildning Tips

Relaterade artiklar

Kontakta oss

Random sökord

 Våra partnerAnvändarinformation