Royalty-fria artiklar | 50008 publicerade artiklar
Hem » Rekreation center » Football club » Hur fungerar NFL Draft

Hur fungerar NFL Draft

Kategori: Football club · Författare: Johan Lundqvist · Visningar: 86

Med i NFL utkastet i April, nu verkar en stor tid bidra till att den oinformerad till datum på hur processen fungerar. NFL utkastet ligger halvvägs mellan Super Bowl och i början av träningsläger för spelare i juli. Utkastet tjänar som försök att omfördela välståndet i NFL, genom att ge de svaga lag chansen att plocka de bästa nya talangen att förhoppningsvis göra sin enhet överst NFL. Denna process kan emellertid vara mycket komplicerat.

NFL utkastet på papper är ganska okomplicerat. Lag är ordnade från värsta till bästa baserat på deras prestanda året före. Lagen plockar sedan för sju rundor på detta sätt, med ett fåtal plockningar beströdda hela rundor tre genom sju att ändrar detta kallas kompensatoriska plockningar. Dessa plockningar ges till lag som förlorade fler spelare fri byrån än de fått. Medan förslaget till börjar med denna ordning i åtanke, underhåller det sällan denna enkelhet. Anledningen till detta är att många lag kommer handeln sina utkast till plockningar eller förverka dem till andra lag när de plockar upp fria agenter. Som ett resultat av dessa manövrar, kommer du se några år där särskilda lag kommer att ha mycket få plockningar i förslaget, medan andra kommer verkar visas om och om igen.

Dag då utkastet till försöka lag handeln uppåt eller nedåt utkastet till dekret om det finns en särskild spelare som de kämpar för. Det finns många fördelar för genomgår dessa näringar. Först om du rangordnas längst, handel hjälper dig att betala spelare mindre eftersom det högre en spelare plockas, ju mer pengar du kommer att få betala dem. På steken, kan handel hjälpa dig att få en eftertraktade spelare som kan vara omöjligt att få från din nuvarande position.

Förslaget till själva är faktiskt sprids ut över tre dagar, för en långdragen process. Den första natten omfattar den första omgången av utkastet till medan andra natten gör de andra och tredje rundorna i utkastet. Sista dagen täcker de återstående fyra rundorna i utkastet. Förutom erbjuder utspridning utarbetandet, respektive dag olika längder mellan plockningar. Den första dagen kan lag femton minuter, medan den andra dagen minskar denna period till tio minuter och den tredje dagen, till fem besluta.

Inom utkastet ser du också inte samma mängd unga spelare som drog som du ser i basket. Anledningen till denna sällsynthet är att NFL aktivitetsstaplar idrottare från att skriva in förslaget om det har varit tre fotboll säsonger eftersom spelaren tog examen från high school. Fortfarande, på grund av den tid som anges i denna regel, det finns några sophomores och juniorer som anger utkastet till ibland. Utkastet till 2010 har ett stort antal vid 54, ange utkastet som underclassmen på grund av att bekymmer som rookie lön skalor kan införas i senare säsongerna beror på argument mellan spelare och ägare.

Totalt sett NFL utkastet är en spännande process som hjälper till att hålla människor talar om fotboll säsongen, även när det inte pågår. Enligt förslaget kommer och går, förbereda för massor av spekulation om vilka lag kommer att komma ut på toppen i nästa år i fotboll.

Molly Callahan är expert på området för psykisk sjukdom. Under sin fritid arbetar hon på en mängd olika webbplatser inklusive butterfly ordförande omfattar och wingback ordförande slipcover.

Relaterade artiklar

Kontakta oss

Random sökord

 Våra partnerAnvändarinformation