Royalty-fria artiklar | 50008 publicerade artiklar
Hem » Hem förbättring ombyggnad » Biometriska säkerhet » Hur tjuvar bryta sig in i ditt hem?

Hur tjuvar bryta sig in i ditt hem?

Kategori: Biometriska säkerhet · Författare: Lennart Sandström · Visningar: 77

Ett hem är rånat var 14,5 sekund. Det kan hända i dag tid eller på natten. Ett avbrott i kan inträffa när du är hemma eller när du sover väl i din säng. Om en tjuv bestäms, kommer han/hon hitta ett sätt att bryta i så snabbt som möjligt, får vad de vill ha och lämna bara så fort de kom.

Tro det eller ej, använda de flesta tjuvar ytterdörren för att dela i ett hem. De kommer att antingen i utsläppsinventeringen dörren eller tvinga den öppna något annat sätt. Dörrarna är lätt att bryta sig in eftersom många främre dörrarna har glas eller lätta plywood paneler i dem. Vissa hem dörrar har svag Lås vilket gör det lätt för någon att plocka.

Kontrollera att du har ett deadbolt lås på dörren. Deadbolt Lås är ett av de mest effektiva sätten att säkra dina dörrar. Det är också ett av de billigaste sätten. Om du har pengar, kanske du vill undersöka köper fast trä dörrar som inte har paneler i dem.

Nästa hur tjuvar vilja bryta i är genom ett första våningen fönster. Fönstret ger enkel åtkomst till ditt hem. Om du har en enhet som luftkonditionering i ett första våningen fönster som inte är bekänt ner ordentligt, kan någon bara driva på och crawla genom fönstret. Många glömmer också att låsa sina windows, särskilt på första våningen.

Du kan installera fönstret lås som förhindrar att windows öppnas en viss distans. Du kan få dessa lås hos en maskin och är inte permanent. Du skruv bara dem på plats och du kan ta bort dem när som helst utan att använda verktyg.

I högriskmaterial kvarter, kan du laminat windows. Säkerhetslaminatet gör windows inverkan resistenta. Om någon försöker att bryta glas, säkerhetslaminatet kommer att hålla glaset tillsammans.

Bakdörrar är ett annat bra sätt för tjuvar att bryta. Bakdörrar ger oftast mer sekretess för någon att arbeta med jimmying lock. Det finns vanligtvis buskar eller staket nära bakdörren som kan dölja någon. Med deadbolt lås på dörren igen, kan sänka dina möjligheter till en paus i.

Naturligtvis är ha ett hem säkerhetssystem installerat i ditt hus det bästa sättet att säkra ditt hem från alla dessa inbrott metoder.

Michelle Roebuck kör din personliga och säkerhet hemma webbplatsen – där du kan hitta mer information om hem övervakning trygghetssystemen.

Relaterade artiklar

Kontakta oss

Random sökord

 Våra partnerAnvändarinformation