Royalty-fria artiklar | 50008 publicerade artiklar
Hem » Bil service » Spara på kostnader för bränsle – konvertera din bil till en Hybrid av väte

Spara på kostnader för bränsle – konvertera din bil till en Hybrid av väte

Kategori: Bil service · Författare: Robert Björk · Visningar: 53

Vad är de bästa sätten att spara på kostnader för bränsle? En enkel lösning är att parkera bilen hemma och använda allmänna kommunikationer. Genom att göra att du inte kommer att medföra någon ytterligare bensin bill och ingen mer slitage på din bil. Detta kan dock vara en genomförbar lösning för vissa människor. Många köpte en bil att gå från en plats till en annan snabbt, säkert och i komfort. Parkera din bil hemma kommer att besegra ändamålet. Med bensin priserna stiger kraftigt och vad är den alternativa lösningen att spara på kostnader för bränsle? En unik lösning till detta problem är att konvertera din bil till en hybrid av väte. Hur systemet fungerar? Denna artikel kommer att dela viss information om vetenskapen i konvertera din bil till ett väte hybrid fordon att spara kostnader för gas.

Ett väte hybrid fordon använder en förbränningsmotor som bränner både fossila bränslen och vätgas (H2) samtidigt. För att äga ett väte hybrid fordon, kan du antingen köpa en ny bil eller bara installera en vatten bränsle conversion Kit på bilen utträdande. H2 krävs för motorn är utvinnas från vatten genom elektrolys processen. Detta beror på att vätgas är i en komprimerad i vatten. Från elementära vetenskap, vi vet att vatten görs från 2 delar väte och en del syre därmed det kemiska namnet H2O. Tanken är att samla in tillräckligt vätgas och släpper in i motorn luft intag systemet genom en gummi gas slang. När en motorn är igång, kommer den suger på H2 till förbränning chambers och antända det.

De flesta människor är avstängda av idén om utgifterna tusen dollar för att konvertera en bil att köra på väte bränsle. I själva verket kan konverteringssats vara hand byggts kommer delar tillgängliga från en lokal hardware store. Vad du behöver är några handverktyg och en steg för steg pedagogisk guide som hjälper dig. De flesta av guiderna finns tillgängliga online.

Relaterade artiklar

Kontakta oss

Random sökord

 Våra partnerAnvändarinformation